Accident mortal în Argeș. A intrat cu mașina într-un tir!

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 27 de ani din Argeş. A intrat cu viteză într-o curbă, a pierdut controlul maşinii şi s-a oprit sub un tir.

Tragedia s-a produs pe drumul dintre Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, informează Romania TV. Într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens unde s-a oprit sub un tir.”Am franat cat am putut. A venit de acolo tare. Am pus frana, se vede si am oprit. Sub tir a oprit.. Cand m-am dus sa-l scot, n-am mai putut. Nici centura n-a avut-o pusa”, a povestit şoferul TIR-ului.

„Într-o curba la dreapta, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat in remorca unui tir. În urma impactului, şoferul de 27 de ani a murit pe loc”, a declarat un reprezentant al poliţiei rutiere. Şoferul fost scos cu greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii. „Intercenţia a fost dificila interventia, soferul a fost gasit incarcerat cand am sosit noi, soferul era decedat. Şoferul nu a avut nicio sansa”, a spus un reprezentatnt la ISU.

DN7 e una dintre cele mai tranzitate dar şi periculoase şosele din România, iar cele mai multe accidente se petrec din cauza şoferilor care nu respectă limita de viteză

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.