Două persoane, găsite moarte într-o mașină parcată în Sălaj

Două persoane au fost găsite moarte, sâmbătă, într-o maşină parcată la intrarea într-o localitate din Sălaj. Un alt treilea pasager, aflat în autoturism, a fost salvat de medici, după ce au aplicat manevrele de resuscitare.

Potrivit managerului Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj, Liviu Balint ambulanta a a fost solicitata sâmbătăin jurul orei 14,30 de catre o persoana care a relatat faptul ca intr-o masina parcata la intrarea in localitatea Bobota se afla trei persoane incostiente.

La fata locului, a fost trimis de urgenta un echipaj SMURD si doua ambulante de la Simleu Silvaniei. Ajunse la fata locului cadrele medicale au constatat ca doua persoane erau deja decedate, iar o persoana avea puls, astfel ca s-au inceput manevrele de resuscitare, scrie salajeanul.ro

Dupa ce victima a fost stabilizata, a fost trimisa la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Zalau cu o ambulanta de tip C cu medic.

Potrivit martorilor aflati la fata locului cel mai probabil persoanele au murit intoxicate si asta deoarece masina in care se aflau, inmatriculata in Calarasi era stationata acolo de mai multe ore.

Potrivit Mariei Hida, purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, una dintre persoanele decedate, respectiv soferul masinii avea 23 de ani si era din Bucuresti, iar cea de-a doua victima, aflata pe bancheta din dreapta fata avea 21 de ani si era din Dambovita. Cea de-a treia persoana gasita inconstienta era din Calarasi.

Politistii investigheaza in continuare cauza, trupurile neinsufletite ale victimelor fiind transportate la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.