Iordănescu vroia să evite Franța la Euro 2016!

0

Selecționerul echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu, a declarat, sâmbătă, la Paris, că ar fi preferat să evite Franța la începutul EURO 2016, turneu găzduit chiar de Hexagon.

România a fost repartizată în Grupa A la EURO 2016, alături de Franța, Elveția și Albania, urmând să joace meciul de deschidere pe 10 iunie, contra Franței, pe Stade de France.

”Aș fi preferat să nu jucăm în debutul competiției și oricum nu împotriva Franței”, a afirmat Iordănescu după tragerea la sorți, citat de Reuters.”Dacă analizăm meciurile noastre din preliminarii putem spune că avem o defensivă bună, dar în același timp nu am marcat prea multe goluri … asta poate fi o problemă pentru noi”, a precizat selecționerul.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, prezent și el la Paris, s-a arătat mulțumit de tragerea la sorți, chiar dacă ar fi vrut să evităm Franța.

„Suntem mulțumiți de tragerea la sorți. Personal, am vrut să evităm Franța, dar mulți dintre jucătorii noștri doreau să jucăm împotriva gazdelor. Este o onoare și o plăcere să jucăm, pentru prima oară, meciul de deschidere (la EURO, n. red.). Elveția este una dintre cele mai puternice echipe din urna a doua valorică, în timp ce din urna a patra am dorit Albania. Obiectivul nostru este clar: să ne calificăm din grupe”, a spus Burleanu, citat de site-ul UEFA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.