Șeful PSD Dolj, reacție șocantă pe Facebook

0

Șeful organizației PSD Dolj, Claudiu Manda, și-a ieșit din fire pe Facebook, într-o discuție cu mai mulți cititori, după ce un român care locuişte în Marea Britanie a criticat PSD. Conversaţia a avut loc pe chatul privat de pe Facebook, însă a fost făcută publică pe internet.

Incidentul a început după ce deputatul Claudiu Manda a postat pe contul său de Facebook o știre referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi. Inițiativa nu a fost primită bine de toată lumea. În timp ce unii l-au felicitat, alții au avut comentarii negative la adresa PSD-istului.

Unul dintre aceste comentarii a venit de la Sorin Iovu, român plecat în Marea Britanie, care i-a numit pe membrii PSD „nenorociți” și pe Manda „penal”. În replică, deputatul l-a făcut „prost” şi „frustrat” şi l-a felicitat că a plecat din țară, a scris jurnalistul Vlad Petreanu pe blogul său.

Incidentul nu s-a terminat aici. Manda l-a căutat pe bărbat pe Messenger, unde i-a transmis următorul mesaj, departe de ochii curioşilor. „Ce tare eşti de la distanţă”, i-a scris Claudiu Manda bărbatului. Acesta l-a întrebat dacă vor să se întâlnească, moment în care discuţia a escaladat brusc. Deputatul a început să înjure ca la uşa cortului şi nu l-a calmat nici măcar faptul că interlocutorul i-a atras atenţia că este ales al poporului.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.