Voiculescu scrie cărți pe bandă rulantă în închisoare

Dezvăluiri din celula de la Penitenciarul Rahova, a lui Dan Voiculescu. Mogulul şi-a descoperit veleităţile de scriitor, astfel că ar fi redactat deja 20 de cărţi în detenţie, potrivit România TV.

Inca din prima zi de cand a ajuns in inchisoare, mai exact in august 2014, Dan Voiculescu s-a dedicat scrisului. Are deja aproximativ 20 de lucrări ştiinţifice, pe care le-a elaborat în această perioadă, după graţii.

Voiculescu s-a destăinuit apropiaţilor, cărora le-a spus că pentru el nu a fost o perioadă uşoară. Voiculescu s-a plâns de condiţiile grele din închisoare. El a depus, prin avocatii sai, o plangere si la CEDO, care priveste urmatoarele aspecte: incalcarea dreptului la un proces echitabil, a independentei si impartialitatii instantei de judecata, a prezumtiei de nevinovatie – prin afirmatiile publice facute de Traian Basescu – si a dreptului de informare si aparare.

Dan Voiculescu a fost condamnat definitiv, in august 2014, la 10 ani de închisoare cu executare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), a decis Curtea de Apel Bucureşti. Gheorghe Mencinicopschi şi fostul director al ADS Corneliu Popa au fost condamnaţi la câte 8 ani de închisoare, iar fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş la 7 ani de închisoare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.