Decizie șoc a CAB: CSU Craiova este ilegal în Liga 1!

0

Curtea de Apel Bucureşti a admis apelul U Craiova SA (noua entitate juridică deţinătoare a palmaresului şi a mărcii FC Universitatea Craiova) cu privire la modificarea Statutului FRF din vara lui 2014.

Curtea de Apel Bucureşti a decis ca modificările operate de către Adunarea Generală a FRF să fie lovite de nulitate, astfel că prezenţa echipei CS U Craiova în Liga 1 nu se justifică. Informaţia a fost publicată de editie.ro, ziarul lui Adrian Mititelu, patronul U Craiova SA.

„În iunie 2014, Răzvan Burleanu a iniţiat modificarea statutului FRF cu scopul vădit de a favoriza echipa inventată de Sandu Mircea şi Olguţa Vasilescu – CS U Craiova. Prin urmare, modificările operate de către Adunarea Generală a FRF nu au produs niciun efect şi astfel că prezenţa echipei CS U Craiova în fotbalul românesc constituie o ilegalitate crasă”, scrie sursa citată.

Practic, din acest moment, orice club de fotbal din România care contestă meciurile jucate cu echipa CS U Craiova va avea câştig de cauză sută la sută, chiar dacă nu la instanţele mafiote din cadrul FRF, cu siguranţă la instanţa civilă sau la TAS, mai scrie editie.ro.

În replică, juristul FRF, Adrian Stângaciu, a declarat pentru ziare.com: „Domnul Mititelu exagerează foarte mult de această dată. Nu are nicio legătură ce s-a întâmplat în realitate cu anunţul sau. În realitate, când FRF a propus la tribunal modificările statutului, reprezentantul lui Mititelu, Mircea Moise, a făcut o solicitare pentru a fi parte în dosar, printr-o societate nou înfiinţată, care nu a fost niciodată afiliată la FRF. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, iar acum Curtea de Apel a considerat că această cerere poate fi admisibilă. Dar doar atât! Nu s-a discutat niciodată de statut, de prevederile lui sau de altceva. De asemenea, nici CSU Craiova nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.