Invitat special în concertul Grigore Leșe

0

Maria Răducanu este invitata concertului pe care Grigore Leșe îl va susține duminică, la Sala Palatului, informează un comunicat al organizatorilor transmis Agerpres.

Maria Răducanu combină stilurile jazz, etno-jazz, muzica veche europeană și fado cu muzica populară românească.

Concertul de Colinde Grigore Leșe, care va avea loc la Sala Palatului, marchează includerea, în urmă cu doi ani, a Colindatului în Ceată Bărbătească pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

„Anul e gata să zboare în adâncul ceriului. De când e lumea și pământul se cântă imnuri de laudă în cinstea Timpului, care moare și învie. Colindele se scandează ca să nu se uite. Sunt cele mai vechi cântece ale omenirii, le-au ctitorit zeii. Colindătorii se rotesc, se reîntorc, retrăiesc calea strămoșilor, ajutați de Timp și de cei doi copii ai săi, Soarele și Luna. Iisus Hristos se naște și înseamnă lumină, cuvânt, întrupare”, spune Grigore Leșe citat în comunicat.

Concertul extraordinar Grigore Leșe face parte din proiectul național cultural „Artă contra drog 2015”, inițiat de CIADO România.

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, iabilet.ro, eventim.ro. Acestea sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri: categoria VIP — 200 de lei, categoria I — 150 de lei, categoria a II-a — 100 de lei, categoria a III-a — 60 de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.