Star Wars 7 -The Force Awaken, primit cu ovații la Hollywood!

0

Ovaţii în picioare, aplauze frenetice şi strigăte de bucurie au marcat premiera celui mai nou film din seria „Star Wars”, care a avut loc luni seară, în faţa unui public entuziast, într-o seară de antologie, la Hollywood, informează fr.news.yahoo.com.

Aproximativ 5.000 de invitaţi, aleşi pe baza unei liste exclusiviste, au asistat la premiera mondială a lungmetrajului „Star Wars: Trezirea Forţei/ Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, primul film din celebra franciză din ultimii 10 ani, considerat totodată cel mai aşteptat al anului.

Vedete ale cinematografiei mondiale – Spike Lee, Geena Davis, Steven Spielberg, Sofia Vergara, Joseph Gordon-Levitt (deghizat în Yoda) – şi ale domeniului business – Sheryl Sandberg, numărul 2 al companiei Facebook – au luat cu asalt două cinematografe celebre din Hollywood, Dolby Theatre şi Chinese Theatre, unde a fost proiectat, simultan, acest film, informează Mediafax.

Pentru această premieră, una dintre cele mai importante din istoria Hollywood-ului, Poliţia din Los Angeles a închis mai multe străzi, realizând astfel un perimetru de securitate mai mare, adoptând în acelaşi timp măsuri mult mai stricte decât cele implementate la gala de decernare a premiilor Oscar.

Sute de fani s-au grăbit să vină să asiste la premieră, unii dintre ei dormind în corturi amplasate în faţa celor două cinematografe cu mai mult de 24 de ore înainte de proiecţii, pentru a încerca să vadă pe covorul roşu noile vedete ale acestei francize cinematografice, al cărei prim opus a fost lansat în 1977.

Actorii legendari din prima trilogiei a seriei „Star Wars”, în special Mark Hamill (Luke Skywalker), Carrie Fisher (Prinţesa Leia) şi Harrison Ford (Han Solo), au defilat pe un uriaş covor roşu, alături de noile vedete din filmul „Star Wars: Trezirea Forţei”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.