Stenograme-șocante la FRF din mandatul lui Mircea Sandu

0

Mai multe stenograme ce conţin discuţii incredibile din Comitetul Executiv al FRF au fost făcute publice, luni, de SportNews.

La una dintre discutii, Mircea Sandu a afirmat, in fata Comitetului Executiv, ca ii va rupe picioarele fostului arbitru Constantin Zotta.

Mircea Sandu: Domnul Zotta, pe care l-am reabilitat, care in mod normal nu mai trebuia sa se prezinte pe aici, l-am reabilitat, i-am dat o sansa si a ajuns sa fie si observator UEFA si delegat…

Vasile Avram: Era ofiter national pentru UEFA si observator…

Mircea Sandu: Si acest individ al fotbalului romanesc ne-a dat cu tifla si s-a dus la FC Vaslui. Daca il prind pe aici ii rup picioarele. Nu de alta, dar m-a facut de ras, fiind un mare ratat in toate lucrurile. Apoi, dintr-o alta discutie ce a avut loc in data de 8 iulie 2011, reiesea modul in care Mircea Sandu se implica in arbitraj.

Mircea Sandu: Tudor si Deaconu nu mai au perspective. Hateganu, Avram si Istvan au perspective, dar cel mai de perspectiva este Radu Petrescu.

Vasile Avram: Nu e pe lista FIFA.

Mircea Sandu: O sa-l puneti pe lista FIFA. (…) sa nu fie protejati prea mult pentru ca li se urca la cap.

In cadrul aceleasi discutii, Mircea Sandu spunea despre un fost mare oficial al CCA, Nicolae Grigorescu, ca joaca la pariuri! Acesta a negat insa, spunand ca prefera doar sa joace la Loto.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.