Negoiță se dezlănțuie la adresa lui Hagi și Becali

Share:

Ionuţ Negoiţă, patronul lui Dinamo, a declarat, miercuri, că echipa sa nu se poate lupta pentru titlul de campioană, deoarece nu are „prietenii sau rudenii”, cu trimitere clară la relaţia dintre Gigi Becali şi Gică Hagi.

„Vom ajunge în play-off, în play-off noi suntem singuri, n-avem niciun fel de prietenii sau rudenii. Luptăm noi, cu noi în primul rând, că suntem cel mai mare duşman al nostru. Eu sunt venit nou în fotbal, nu am atâtea conexiuni, nu am atâtea prietenii. Nu am prieteni sau neamuri la alte echipe, rude, e complicat să câştigăm campionatul. Acestea au contat dintotdeauna, dar sper să conteze din ce în ce mai puţin. Eu cred că avem şanse să terminăm pe podium. Pentru mai mult de atât nu avem ce ne trebuie”, a spus Negoiţă la Digi Sport.

Întrebat care este echipa favorită la titlu în aceste condiţii, Negoiţă a răspuns: „Steaua. Are şi posibilităţi. Nu ne putem compara. Au avut venituri foarte mari. În primul rând la asta mă refer, nu la celelalte. Prin prisma posibilităţilor financiare”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.