Romgaz prelungește contractul cu Elcen

Share:

Romgaz a convenit prelungirea contractului cu Electrocentrale București (Elcen) privind furnizarea de gaze până la 31 decembrie, în aceleași condiții contractuale ca până acum.

„Consiliul de Administrație al SNGN Romgaz SA s-a întrunit în 15 decembrie 2015, într-o nouă ședință unde s-a hotărât: Prelungirea contractului 34/2015 aflat în derulare între Societatea Națională de Gaze Naturale ‘ROMGAZ’ — S.A. și Electrocentrale București S.A. până la data de 31 decembrie 2015, în aceleași condiții contractuale”, se precizează într-un comunicat de presă.

Totodată, se va semna și contractul pentru perioada 1 ianuarie — 30 septembrie 2016, în aceleași condiții, mai puțin capitolele legate de datorii și penalități, unde vor avea loc noi negocieri.

„Încheierea noilor contracte de furnizare a gazelor naturale pentru perioada 01 ianuarie 2016 — 30 septembrie 2016 va fi condiționată de încheierea Convenției de eșalonare în formă autentificată concomitent cu Contractul de garantare ipotecă imobiliară Rang I, cât mai devreme posibil, dar nu mai târziu de data de 29 decembrie 2015”, potrivit Romgaz.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.