Un reportaj Agerpres a câștigat marele premiu!

0

Un reportaj Agerpres a câștigat marele premiu la un concurs de jurnalism pe teme europene, organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru, prin Centrul de Informare „Europe Direct”.

În competiție, intitulată „Europa pe înțelesul cetățenilor”, s-au înscris 18 jurnaliști din regiunea Centru, cu 47 de articole.

Potrivit unei informări, de joi, a Biroului de Relații Publice al ADR Centru, marele premiu i-a revenit corespondentului Agerpres din județul Alba, Marinela Brumar, pentru reportajul „Lupte și ritualuri antice, cu daci, romani, celți și gladiatori, la Festivalul Roman Apulum”.

Ceilalți câștigători ai concursului jurnalistic sunt, pe secțiuni, Alex Toth — Zi-de-Zi (Mureș) la categoria Reportaj/Documentar/Interviu online, Anca Dinică — Ziarul Unirea (Alba), la Reportaj/documentar/interviu presă scrisă, Simona Lodroman — Radio Unirea, la categoria Reportaj/Documentar/Interviu Radio, Laura Goarnă — Alba TV, la Reportaj/Documentar/Interviu TV și Camelia Toma — Alba 24, la categoria Știri.

Concursul „Europa pe înțelesul cetățenilor” s-a derulat pentru al doilea an consecutiv.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.