Vânătoarea de la Balc: Invitați de lux și în 2015!

0

A devenit o tradiţie ca în fiecare an, iarna, omul de afaceri Ion Ţiriac să îşi aşteapte invitaţii VIP pe domeniul cinegetic de la Balc. La fel ca anul trecut, vânătoarea din acest an va avea loc în decembrie între 18-20 decembrie, scrie voceatransilvaniei.ro

Vânătoarea de la balc. În satul bihorean Balc pregătirile sunt în toi pentru că, la sfârşit de săptămână va suna goarna, iar sătenii speră să se numere printre gonacii care vor aduce aduce mistreţii în cătarea armelor. Sute de mistreţi vor cădea în bătaia puştii milionarilor, aşa cum se întâmplă în fiecare an. Vânătoarea de la Balc va începe pe 18 decembrie. Reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor  vor examina fiecare porc mistreţ ucis la Balc, pentru a evita izbucnirea unor focare de trichineloză şi pestă porcină. Aproximativ 100 de mistreţi au fost vânaţi anul trecut, în cele două zile de vânătoare.

George Marsan, primarul oraşului Monte Carlo, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului cu acelaşi nume, Klaus Mangold (Chrysler), Siegfried Wolf, preşedintele companiei Magna Europa, Franz Rauch, cel mai mare producător de sucuri naturale din Europa, Rudolf Streicher, politician austriac, fost ministru în mai multe guverne, Inigo Herrera, fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, sunt numai câţiva dintre invitaţii lui Ion Ţiriac.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.