Concurs de dramaturgie, organizat de UNITER

0

Cei care doresc să se înscrie la Concursul de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului” pot depune textele până la data de 1 februarie 2016 (data poștei), anunță joi Uniunea Teatrală din România (UNITER), care dă startul ediției 2015 a competiției.

Potrivit unui comunicat al UNITER remis Agerpres, piesele vor fi trimise în format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail) prin poștă sau vor fi depuse direct la Secretariatul UNITER. Textele nu vor fi semnate și vor avea un motto scurt pe pagina de titlu. Organizatorii precizează că motto-ul înlocuiește doar numele autorului, nu și titlul, piesa trebuind să aibă un titlu propriu.

CD-ul ce conține piesa înscrisă la concurs va fi însoțit de un plic închis în care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Același motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris și pe plicul închis cu datele de identificare.

„În cazuri bine motivate, piesele pot fi trimise în format dactilografiat, prin poștă sau depuse direct la Secretariatul UNITER. Pentru buna desfășurare a concursului, rugăm să se aleagă varianta trimiterii în format CD”, se arată în comunicat, precizându-se că în concurs nu se primesc piese scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.