Expoziție dedicată aniversării actriței Stela Popescu

Share:

Expoziția „Stela Teatrului de Comedie – Stela”, în care pot fi văzute 21 de fotografii cu Stela Popescu, un remember al rolurilor remarcabile pe care aceasta le-a interpretat în această etapă a carierei sale, la Comedie, a fost vernisată sâmbătă seară, în foaierul Sălii Radu Beligan a Teatrului de Comedie.

Vernisajul expoziției a deschis seria de evenimente prin care artista Stela Popescu este sărbătorită la împlinirea vârstei de 80 de ani.

„Sunt 21 fotografii, toate sunt din rolurile pe care ea le-a jucat la Teatrul de Comedie. E un palmares senzațional și erau vremurile când aici era o trupă extraordinară. S-a păstrat până astăzi tradiția asta de colegialitate și de bucurie de a juca. Pozele ei le-am găsit în arhiva teatrului păstrate cu foarte multă grijă și cu foarte multă iubire și le-am pregătit pentru foaier, iar pe fundal avem o poză care o reprezintă pe Stela în toată splendoarea și vitalitatea ei, care face ca această expoziție să fie atrăgătoare și complexă”, a declarat Irina Tapalagă, curatorul expoziției, pentru Agerpres.

Ea a precizat că expoziția va rămâne deschisă în foaierul Teatrului de Comedie „o bună perioadă de timp” și va putea fi vizitată de public.

Prezent la eveniment, Laurențiu Damian, președintele Uniunii Cineaștilor din România (UCIN), a declarat că Stela Popescu „este în continuare plină de viață, plină de tinerețe, joacă, o vedem peste tot, este în permanenta atenție a criticilor de teatru și a telespectatorilor de televiziune”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.