Nou șef la Telekom România

0

Slovacul Miroslav Majoros va prelua functia de CEO al Telekom Romania, incepand cu 1 ianurie 2016, inlocuindu-l pe germanul Nikolai Beckers, au anuntat reprezentantii grupului.

Miroslav Majoros va ramane Presedintele Consiliului de Administratie al Slovak Telekom. La Telekom Romania, prioritatile sale vor fi extinderea retelelor FTTH si 3G/4G, precum si continuarea demersurilor pentru integrarea juridica a operatiunilor, se arata intr-un comunicat transmis Ziare.com.

„Ma bucur ca Miroslav Majoros se alatura operatiunilor noastre foarte importante din Romania, aducand o experienta de valoare de pe o piata cu provocari similare. Ii urez succes in noul sau mandat de a conduce Telekom Romania catre pozitia de lider, in beneficiul clientilor, angajatilor si actionarilor companiei”, a declarat Michael Tsamaz, presedinte si CEO OTE Group si presedintele Consiliului de Administratie al Telekom Romania Communications S.A.

In ceea ce-l priveste pe Nikolai Beckers, care a venit in Romania in 2013, dupa ce anterior a fost CEO al T-Systems Franta, acesta „va urma noi provocari in afara Telekom”, se precizeaza in comunicatul citat.

Majoros, in varsta de 56 de ani, a absolvit Facultatea de Electronica si Informatica din cadrul Universitatii Slovace de Tehnologie si a urmat programe educationale de management la Harvard Business School si Stanford Graduate School of Business.

In perioada 1994 – 2002 Majoros a lucrat pentru IBM Slovacia, ajungand in pozitia de director general, iar din 2000 pana in 2002 a detinut aceasta pozitie atat pentru IBM Cehia, cat si pentru IBM Slovacia.

Din 2003 a fost presedinte/CEO al Slovak Telekom si membru al Consiliului de Administratie. In 2005 a devenit presedinte al Consiliului de Administratie al Slovak Telekom. A fost membru al Consiliului de Administratie al T-Mobile Slovensko din 2003, iar din vara anului 2009 pana la 30 iunie 2010, a fost presedinte al Consilului de Administratie. Din 1 iulie 2010, a detinut pozitia de presedinte al Consiliului de Administratie si CEO Slovak Telekom.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.