Ponta, atacat dur din direcția Cotroceniului

Share:

Consilierul prezindenţial Dan Mihalache a acordat un interviu în exclusivitate la România TV. Acesta a comentat schimbările politice care s-au produs după tragedia de la Colectiv şi a precizat, legat de Victor Ponta, că „un premier cu asemenea tipuri de probleme în justiţie este o vulnerabilitate pentru România.

Consilierul lui Klaus Iohannis, Dan Mihalache, a precizat că Victor Ponta ar fi trebuit să demisioneze de la şefia Guvernul în momentul în care s-a început urmărirea sa penală, în schimb, fostul premier a adoptat „o strategie de tergiversare” şi a încercat să tragă de timp până la alegerile de la anul.

Premierul Victor Ponta ar fi fost intelept sa demisioneze in momentul in care a aparut problema dominiei sale cu dosarul si in momentul in care a devenit o vulnerabilitate pentru Romania. Un premier cu asemenea tipuri de probleme in justitie este o vulnerabilitate pentru Romania.

In locul unui gest firesc, care poate ar fi permis si Partidului Social Democrat sa se alege inca astazi la guvernare, de fapt, Victor Ponta a facut un rau inclusiv PSD-ului, in locul unui gest firesc, premierul Victor Ponta a adoptat o strategie de tergiversare. Hai sa ne facem ca nu avem nicio problema, desi el insusi se angajase ca atunci cand va avea probleme in justitie, pleaca din fruntea Guvernului si hai sa tragem de timp, eventual pana la alegerile din 2016. Mie mi-a fost limpede aceasta strategie. In acest sens se poate interpreta declaratia presedintelui, ca a fost nevoie de o tragedie ca premierul sa recurga la un gest pe care trebuia sa-l faca cu mult timp inainte„, a declarat Dan Mihalache.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.