Premierul Cioloș nu se teme de revenirea crizei economice

0

Premierul Dacian Cioloş a declarat, miercuri, la o emisiune de televiziune, că nu crede că există pericolul revenirii unei crize economice, dar recunoaşte că în Uniunea Europeană „situaţia nu este roz”.

„Nu cred că există pericolul unei crize care să pornească din cauza unei situaţii din UE. Situaţia nu este foarte roz în UE, dar există relansare economică. Nu văd pe termen mediu riscurile unei crize, ci riscurile unei relansări mai timide”, a declarat premierul Dacian Cioloş.

Pe plan intern, primul ministru a reiterat ideea că România are nevoie de o legi a salarizării unice. „Vrem să venim anul viitor şi cu proiectul de lege a salarizării unice. E nevoie de o lege a salarizării unice. Suntem conştienţi că nici reforma în administraţie nu o puteam face dacă nu regândim salarizarea. Eu cred că legea salarizării unice ar evita decizii punctuale şi de multe ori rupte de realitate, care nu ne duc în predictibilitate. După ce avem o lege a salarizării, putem să ne gândim şi la legea pensiilor„, a mai spus Cioloş.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.