Ancheta FIA în cazul morții lui Bianchi, scandal uriaș!

0

Philippe Bianchi, tatal fostului pilot de Formula 1 Jules Bianchi, decedat in urma unui accident ce a avut loc in timpul Marelui Premiu al Japoniei din 2014, a declarat ca este „in stare de soc” dupa ce a aflat concluzia anchetei Federatiei Internationale de Automobilism.

FIA l-a gasit vinovat chiar pe Jules Bianchi pentru accidentul de la Suzuka, mentionand ca fostul pilot de la Marussia „a condus prea rapid” pe pista umeda.
La aflarea acestei vesti, tatal lui Jules, Philippe Bianchi, a promis ca nu va lasa lucrurile asa.”Concluzia FIA m-a socat! Oamenii care au facut investigatia sunt chiar cei investigati! Nu este un conflict de interese? Daca ei sunt responsabili, trebuie sa plateasca intr-un fel sau altul! Spun tare si raspicat asta. L-am pierdut pe Jules si nu-l voi mai recupera, asa ca nu am nimic de pierdut. Ma voi lupta pentru el cu toata puterea mea”, a spus Phillipe Bianchi, citat de Examiner.
Pilotul francez Jules Bianchi a incetat din viata pe 18 iulie 2015, intr-un spital din Nice, in urma accidentului pe care l-a suferit pe pista, anul trecut, in Japonia. Pilotul de la Marussia era in coma din octombrie 2014, dupa ce s-a izbit frontal cu o macara pe circuitul de la Suzuka.
Bianchi este primul pilot ce moare in urma unui accident suferit pe pista, dupa Ayrton Senna, in 1994.
Pilotul francez debutase in Formula 1 in 2013 si era considerat o mare speranta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.