Băsescu, poză fabuloasă cu nepoții de Crăciun

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a postat, în a doua zi de Crăciun,  pe pagina sa de Facebook o poză în care apare alături de cei trei nepoţi ai săi.

În imagine, fostul şef de stat apare în faţa bradului, ţinându-i în braţe pe copiii Elenei Băsescu, ambii îmbrăcaţi în Moş Crăciun. În prim-plan apare băieţelul Ioanei Băsescu, îmbrăcat în costum popular şi care zâmbeşte aparatului de fotografiat, relatează Romaniatv.net. „Cu nepoţeii de Crăciun. Ce bucurie!!!”, a scris Traian Băsescu pe Facebook, primind mii de like-uri în numai câteva momente.

Traian Băsescu este printre puţinii politicieni care au rămas în capitală de Crăciun. Asta, în condiţiile în care anii trecuţi petrecea la munte naşterea Domnului, alături de familie.

Băsescu a postat pe Facebook, în Ajun, un mesaj de „Crăciun fericit”, alături de o fotografie cu o icoană. Anterior, însă, fostul preşedinte s-a folosit de Facebook pentru a lansa un atac la adresa oficialilor europeni, care ar fi început să transmită mesaje cu „Felicitări de sezon” în loc de „Crăciun Fericit”, pentru a nu-i deranja pe „islamişti”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.