Marian Drăgulescu îi critică dur pe guvernanți

Marian Drăgulescu este gata să recurgă la un gest extrem după ce prima handbalistelor a fost triplată de Guvern după bronzul obţinut la CM. Drăgulescu, medaliat cu argint la Mondiale din acest an, crede că decizia este discreţionară.

„Am tot respectul pentru performanţa fetelor de la handbal. Sunt sportive de talie mondială şi le felicit pentru bronzul obţinut. Dar nu mi se pare normal ca eu, Ana Brânză, Andreea Chiţu, Corina Căprioriu sau Larisa Iordache să fim trataţi diferit. Pentru fetele de la handbal s-au găsit fonduri, 60.000 de lei pentru fiecare dintre ele, iar pe noi nu ne-a chemat nimeni la Guvern, măcar pentru a ni se strânge mâna. Poate își repară cineva greșeala. Ar fi un cadou frumos din partea Guvernului. Crăciun este pentru toată lumea , nu doar pentru unii”, a spus Drăgulescu pentru SportNews.

„Când voi ajunge în ţară, îmi voi lua un steag al României, toate medaliile cucerite, le voi înşira în faţa Guvernului, mă voi echipa în costumul de gimnast şi voi aştepta să fiu şi eu băgat în seamă de cineva de la Palatul Victoria”, ameninţă Drăgulescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.