Ministrul de Finanțe are un nou director de cabinet!

Vlad Voiculescu se alătura echipei Ministerului de Finanţe, în calitate de director de cabinet al ministrului Anca Dragu, informează Ministerul Finanţelor.

Vlad Voiculescu se intoarce in tara dupa 14 ani petrecuti la Viena, unde a absolvit cursurile de licenta si master ale Vienna University of Economics and Business Administration si a acumulat o experienta de peste 10 ani in domeniul financiar, informeaza Ministerul de Finante.

Ultima pozitie detinuta de Vlad Voiculescu a fost de vicepresedinte in cadrul Diviziei de Finantari de Infrastructura a Erste Group Bank AG.

Vlad este, de asemenea, implicat in mai multe proiecte sociale, in special in domeniul sanatatii. El este initiatorul MagiCAMP, iar din iunie 2013 indeplineste rolul de vicepresedinte si trezorier al European Cancer Patient Coalition.

Vlad Voiculescu a devenit cunoscut în urma documentarului „Reţeaua”, realizat de Claudiu Mitcu şi difuzat de HBO, în care este prezentată problema aprovizionării cu medicamente specifice necesare bolnavilor de cancer. Voiculescu este cel care a creat o reţea de voluntari, organizaţi pe internet şi prin cunoştinţe, care aduceau în România citostatice cumpărate de persoane fizice, cu reţete eliberate de medici români, de la farmacii din Ungaria şi Austria, medicamente pe care sistemul medical românesc nu le oferea pacienţilor, deşi era obligat legal să o facă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.