Accident în Gara Arad. O locomotivă a lovit un tren cu călători!

Share:

Patru oameni au fost răniţi, iar alte câteva zeci au tras o sperietură zdravănă, duminică, în Gara Arad. Trenul era oprit în staţie pentru schimbarea locomotivei. Care a şi fost schimbată, dar cea nouă a rămas fără frâne când a venit spre tren. Răniţii au fost transportaţi la spital şi sunt în afara oricărui pericol. Poliţia Feroviară anchetează incidentul.

Momente de panică duminică, în jurul orei 14:30, în Gara Arad. La manevra de formare a trenului Regio 3115, Timisoara – Oradea, locomotiva a tamponat o garnitura de vagoane in care se aflau aproximativ 150 de calatori, relatează Romaniatv.net.

Patru persoane au fost ranite si au fost transportate la Spitalul din Arad. Reprezentanti ai companiilor feroviare s-au deplasat imediat dupa incident la Spitalul Judetean din Arad. Pasagerii sunt răniţi uşor, conform medicilor, au suferit traumatisme superficiale. La acest moment doi tineri mai raman sub supraveghere medicala 24 ore.

Pasagerii trenului R 3115 si-au continuat calatoria spre Oradea cu o alta garnitura, cu o intarziere de aproximativ 100 de minute. O comisie feroviara investighează circumstanţele în care s-a produs incidentul.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.