Islamiștii cumpără un sat la granița cu Croația!

0

La nici 500 de kilometri de România, se pun bazele unei pepiniere jihadiste. Mai exact, islamiştii bosniaci au cumpărat un sat întreg de la graniţa cu Croaţia, unde spun că vor să construiască un centru de rugăciune. De acolo, jihadiştii ar putea trece foarte uşor în Uniunea Europeană.

Bosanska Boina este satul în care Husein Bosnici, cel mai mare recrutator de jihadişti din Europa, a cumpărat mai multe case şi opt hectare de teren. Oficial, el spune că vrea să construiască un centru de rugăciune, însă locul nu este ales întâmplător, potrivit România TV.

Doar o bară de fier ruginită desparte Bosnia de Croaţia, ţara membră UE din 2013 şi parte a Spaţiului Schengen de la 1 ianuarie 2016. Pe aici pot trece teroriştii şi traficanţii, iar armament se găseşte la discreţie în Bosnia, o ţară unde acum 20 de ani era război. Odată trecuţi în Croaţia, jihadiştii ar putea trece fără să fie supuşi niciunui control în orice ţară din blocul comunitar, inclusiv în România.

Satul bosniac a fost cumpărat cu bani veniţi de la ţările arabe, spun jurnaliştii italieni. De altfel, arabii au cumpărat mari suprafeţe de teren în Bosnia, chiar la graniţa cu Croaţia, unde sunt mulţi simpatizanţi ai Statului Islamic.

În curţile caselor sunt arborate steagurile negre ale Statului Islamic, semn că gruparea teroristă se află deja în inima Europei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.