16 răniți în urma incendiului din Dubai

Share:

Un incendiu de amploare s-a declanșat joi seara într-un hotel de lux din Dubai, în apropiere de cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, înainte de a fi lansate artificiile pentru a marca trecerea în noul an, informează AFP, care citează poliția locală. 

Un incendiu masiv a izbucnit într-un imobil rezidenţial situat în centrul oraşului Dubai, în Emiratele Arabe Unite, chiar în piaţa în care urma să aibă loc un spectacol de artificii de Revelion.

Cel puțin 16 persoane au fost rănite, dintre care 14 ușor, în incendiul uriaș care a izbucnit joi seară într-un hotel de lux din Dubai, a informat biroul de presă al guvernului din emirat, potrivit AFP. O persoană a fost victimă a unei crize cardiace, însă nu a decedat, și niciun copil nu a fost rănit, a adăugat biroul de presă într-un mesaj pe Twitter.

În ciuda incendiului uriaş, cerul Dubaiului a fost luminat de zeci de focuri de artificii după miezul nopții pentru a sărbători Anul Nou. Cele mai spectaculoase focuri de artificii au fost trase în jurul celui mai înalt turn din lume, Burj Khalifa — de 828 de metri—, unde s-au adunat mii de spectatori, dintre care numeroși turiști străini.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.