Naționala României va sta într-un castel la Euro 2016

0

Echipa națională a României va locui și se va antrena foarte aproape de Paris pe durata Campionatului European, într-un castel transformat în hotel de 5 stele.

La doar 15 kilometri de aeroportul parizian Charles de Gaulle și la 2 kilometri de localitatea La Chapelle-en-Serval (departamentul Oise) se află Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly, locul unde “tricolorii” vor fi cantonați în Franța pe durata Campionatului European 2016, începând cu 5 iunie.

Castelul, plasat într-un cadru impresionant, în sudul pădurii Chantilly, a fost construit în 1911 de arhitectul Guillaume Tronchet și a aparținut compozitorului francez Fernand Halphen. De aceea, decorul interior are ca temă muzica, în vreme ce exteriorul este dedicat elementelor de vânătoare, o altă pasiune a fostului proprietar.

Potrivit Dolce Sport, devenit hotel de 5 stele, Mont Royal a fost gazdă în mai multe rânduri pentru Olympique Lyon și Olympique de Marseille. Iar un mare avantaj pentru “tricolori” îl constituie faptul că este situat la distanță de doar 35 de minute, cu autocarul, față de stadionul pe care România va deschide turneul, împotriva Franței, și doar 60 de minute, cu autocarul, față de stadionul pe care vom disputa al doilea meci, împotriva Elveției. Distanța până la Lyon, unde vom încheia partidele din grupă, contra Albaniei, este de 475 de kilometri.

Cu 108 camere și apartamente, 12 săli de conferință și 2 restaurante, cantonamentul “tricolorilor” este considerat o destinație de lux în industria hotelieră și recomandat inclusiv de comunitatea de business a românilor din Franța, beneficiind, printre facilități, de piscină interioară, spa, jacuzzi și teren de tenis.

Iar terenul de antrenament pe care îl vor folosi “tricolorii”, “Stade D’Orry La Ville”, se află la doar 5 minute de mers cu autocarul față de hotel.

Etapa 1

10 iunie 2016 22:00 FRANȚA – ROMÂNIA Stade de France, Saint-Denis

11 iunie 2016 16:00 ALBANIA – ELVEȚIA Stade Bollaert-Delelis, Lens

Etapa 2
15 iunie 2016 19:00 ROMÂNIA – ELVEȚIA Parc des Princes, Paris
15 iunie 2016 22:00 FRANȚA – ALBANIA Stade Velodrome, Marseille

Etapa 3
19 iunie 2016 22:00 ROMÂNIA – ALBANIA Stade des Lumieres, Lyon
19 iunie 2016 22:00 ELVEȚIA – FRANȚA Stade Pierre-Mauroy, Lille

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.