Becali susține că Marica vine la Steaua

0

Gigi Becali a anunţat miercuri seara, la Digi Sport, că Steaua s-a înţeles cu atacantul Ciprian Marica în privinţa unui transfer al fotbalistului la campioana României. Becali şi-ar dori semnarea unui contract pe doi ani.

„Cu Marica în proporție de 90% ne-am înțeles, mai sunt mici detalii ne-am înțeles. Cea mai mare problemă a noastră era marcatorul. Vreau să semnez pe doi ani, să-mi scot banii, să-l vând pe 2-3 milioane. Vreau să întărim echipa pentru grupele Champions League!”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport.

Gigi Becali a dezvăluit că e de acord cu pretențiile financiare ale lui Marica, dar cu condiția ca jucătorul să semneze un contract valabil doi ani. Altfel, dacă vrea să plece oricând liber, Marica trebuie să accepte un salariu mai mic. „Joi cred că semnăm. Cu Marica intrăm în grupele Ligii. I-am spus că în cazul în care intrăm în Champions League îi pot dubla salariul și câștigă ca la Stuttgart. Va putea deveni idolul României, o să-l pupe lumea la stopuri și o să îi strângă lumea mâna pe stradă”, a mai spus Gigi Becali.

Ciprian Marica are 31 de ani, iar din vara lui 2015, după despărţirea de gruparea turcă Konyaspor, este liber de contract.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.