Ponta îl atacă dur pe Iohannis

0

Fostul premier Victor Ponta lansează, pe Facebook, un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, pe care îl numeşte „politician de Florida”. Şeful statului şi-a petrecut concediul de sărbători în Statele Unite. 

„Deci toate masurile economice si sociale luate in 2012-2015 produc roade / trebuie doar sa nu se schimbe (sau strice) nimic.

Ps – sper ca am uitat cu totii „strigatele de alarma” ale politicienilor „de Florida”, ale „insolventilor” din presa ( si, sigur , „specialistii de la Consiliul Fiscal” ) care ne tot spuneau si in 2014 si in 2015 ca ne prabusim economic / oricum nu cred ca se pricep si nici nu ii intereseaza economia sau viata oamenilor”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier ataşează o stire referitoare la prognoza privind creşterea economică a României. Astfel, Banca Mondială a îmbunătăţit prognoza de creştere a economiei României pentru anul acesta la 3,9%, iar pentru anul următor la 4,1%, şi s-a aliniat astfel estimărilor anunţate de alte instituţii internaţionale, precum Comisia Europeană (CE) şi Fondul Monetar Internaţional (FMI).

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.