Alertă cu bombă la Liverpool. Mai multe străzi închise!

0

Forţele antiteroriste din Marea Britanie au cercetat, vineri, mai multe străzi din Liverpool pe care le-au închis publicului după o alertă cu bombă ce ar fi vizat o firmă de avocatură, situată pe una dintre străzi. Un bărbat a fost reţinut în urma operaţiunii forţelor antiteroriste, informează presa britanică.

Forţele de securitate au închis mai multe străzi din Liverpool, într-una dintre clădiri aflându-se un bărbat care susţine că are o bombă şi care se baricadase acolo. Una dintre clădiri – cea în care s-a ascuns bărbatul- a fost înconjurată de poliţiştii care i-au cerut acestuia să comunice cu ei, potrivit expres.co.uk.

În clădirea respectivă se află o casă de avocatură. „Bărbatul este încă în clădire iar negociatorii încearcă să stabilească un contact direct cu el pentru a calma situația”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Angajații casei de avocatură din clădirea în care s-a ascuns bărbatul înarmat cu bomba au fost cei care au chemat primii poliţia, după ce au văzut un bărbat care se purta suspect.

În jurul orei locale 14:00, au fost văzuţi poliţişti care duceau către o dubă un bărbat cu mâinile legate la spate. Un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat arestarea unui suspect în urma incidentului care ar fi vizat clădirea Silkhouse Court din strada Tihebarn, din Liverpool.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.