Iordănescu avertizează Steaua!

0

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, vineri seară, că toate echipele trebuie să trimită jucătorii chemaţi la echipa naţională, el subliniind că turneul din această iarnă este aprobat de Comitetul Executiv şi că selecţia pentru Campionatul European începe de la primul turneu.

„Eu cred că lucrurile sunt clare, pot discuta cu antrenorul Stelei, cu cel de la Viitorul, de la Dinamo sau de la Pandurii. Lucrurile sunt clare pentru că e un turneu aprobat de Comitetul Executiv şi toate echipele trebuie să trimită jucătorii chemaţi la echipa naţională. Selecţia pentru Campionatul European începe de la primul turneu pe care îl vom face. Sunt mulţi jucători tineri în această selecţionată divizionară, trebuie să li se dea o şansă şi lor pentru că avem o arie de selecţie redusă şi până la urmă singura echipă care reprezintă România într-o competiţie europeană este echipa naţională”, a spus Iordănescu, potrivit Romaniatv.net.

Anghel Iordănescu şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf sunt în conflict cu privire la jucătorii echipei Steaua care vor fi chemaţi la echipa naţională pentru turneul din această iarnă, de pregătire a turneului final al Campionatului European din Franţa.

Iordănescu a afirmat, joi, că nu va face nicio concesie clubului Steaua în privinţa fotbaliştilor pe care îi va convoca pentru turneul de pregătire, în timp ce Reghecampf a precizat că nu va permite celor mai buni jucători ai săi să meargă la acţiuni ale primei reprezentative care nu sunt în calendarul FIFA.

Echipa naţională are programat în această iarnă, între 24 ianuarie şi 6 februarie, un turneu în care va disputat câteva amicale, care se suprapune cu perioada de pregătire a formaţiilor de club. Locul în care prima reprezentaivă va desfăşura cantonamentul nu este stabilit încă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.