DiCaprio versus Fassbender. Cine va fi cel mai bun actor al anului?

Share:

Actorii Leonardo DiCaprio și Michael Fassbender își dispută titlul de cel mai bun actor al anului, cu câteva zile înainte decernarea Globurilor de Aur și anunțarea nominalizărilor pentru Oscar, relatează vineri EFE.

Mexicanul Alejandro González Ińárritu i-a dăruit lui DiCaprio unul dintre acele roluri menite să culeagă toate premiile: cel al unui explorator atacat de un urs în America secolului al XIX-lea și părăsit de colegii de expediție, bazat pe o poveste reală, în noul său fim ‘The Revenant’.

Cu o interpretare mai mult bazată pe aspectul fizic decât pe dialog, actorul aspiră din nou la mult râvnitul Oscar, după patru nominalizări neîmplinite în filmele ‘What’s Eating Gilbert Grape’, ‘The Aviator’, ‘Blood Diamond’ și ‘The Wolf of Wall Street’.

Deși este unul dintre marii favoriți, DiCaprio se află în competiție cu alți mari actori care au uimit prin interpretările lor. În special Michael Fassbender, care speră și să fie nominalizat la Oscar pentru interpretarea sa în ‘Steve Jobs’, un film despre viața cofondatorului Apple, al regizorului britanic Danny Boyle. Fassbender recreează cu multă forță un personaj precum Jobs și o face fără să cadă în mimetismul cu care mulți actori sunt tentați să interpreteze personaje real

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.