Iohannis și Cioloș, prima întâlnire din 2016 la Cotroceni

0

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş s-au întâlnit luni, la Palatul Cotroceni, fiind prima întâlnire de lucru din acest an dintre cei doi.

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş, au avut luni, 11 ianuarie a.c., la Palatul Cotroceni, prima întâlnire de lucru din acest an, anunţă Administraţia Prezidenţială.

„Discuțiile au vizat situaţia actuală a guvernării, precum şi priorităţile Executivului pentru anul 2016. De asemenea, Prim-ministrul Dacian Cioloş l-a informat pe Preşedintele Klaus Iohannis cu privire la vizita oficială efectuată, în cursul săptămânii trecute, în Republica Federală Germania, cu accent pe concluziile discuţiilor purtate cu oficialii de la Berlin”, informează sursa citată.

Consilierul prezidenţial Dan Mihalache a declarat, în decembrie, într-un interviu la România TV, că şeful statului Klaus Iohannis se consultă săptămânal cu premierul Dacian Cioloş.

„S-a instituţionalizat (ca preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş să se consulte – n.r.) odată pe săptămână, lunea. Cred că este normal ca preşedintele şi premierul să se vadă odată pe săptămână. Nu cred că nici mai mult, nici mai puţin nu ar fi indicat”, a declarat Dan Mihalache.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.