MApN va vinde marca Steaua!

0

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii la nivelul ministerului care va analiza demersurile CSA Steaua în relaţia cu FCSB, clubul patronat de Gigi Becali, şi care va propune măsurile ce vor fi luate de MApN în vederea valorificării mărcii Steaua şi stadionului.

„Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii, la nivelul Ministerului Apărării Naţionale, care să analizeze demersurile întreprinse până în prezent de către Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti în relaţia cu clubul de fotbal reprezentat de către FCSB. Conform mandatului stabilit, în baza rezultatelor procesului de analiză, comisia va propune, printr-un raport ce va fi înaintat ministrului, măsurile optime care pot fi luate de MApN în vederea valorificării mărcii «Steaua» şi utilizării stadionului de fotbal, aflat în proprietatea statului şi în administrarea ministerului, în condiţii de legalitate şi eficienţă economică, precum şi într-un cadru de transparenţă deplină”, se arată într-un comunicat remis, luni, agenţiei Mediafax de Biroul de Presă al MApN.

CSA Steaua şi FC Steaua, clubul de fotbal finanţat de Gigi Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce gruparea Armatei a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. În urma acestui conflict, contractul dintre FC Steaua şi CSA privind dreptul clubului de fotbal de a folosi terenurile din Complexul din Bulverdul Ghencea nu a mai fost prelungit după expirarea, în această vară, a ultimei înţelegeri. De atunci, Steaua a disputat meciurile de pe teren porpriu pe Arena Naţională, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca şi pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti.

Deşi a existat un dialog între cele două părţi, CSA Steaua şi FCSB nu au ajuns la niciun acord până în prezent.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.