Băsescu nu exclude o candidatură la Primăria Capitalei

0

Traian Băsescu păstrează misterul în ceea ce priveşte o candidatură la Primăria Capitalei. Intens vehiculată în ultimele luni, Băsescu nu confirmă, dar nici nu infirmă o intrare în cursa pentru funcţia de edil-şef.

Băsescu nu exclude o candidatură la Primăria Capitalei. Liderul Mişcării Populare a declarat, marţi, că va anunţa ”la momentul potrivit” dacă va intra în cursă.

Întrebat astfeş dacă va candida la Primăria Capitalei, Traian Băsescu a spus râzând: „Vreti sa va spun secrete? (…) Niciodata nu am exclus, dar nici nu am afirmat ca o voi face”.

La întrebarea când va da un raspuns tranşant, Băsescu a spus: „La momentul potrivit.”

Potrivit lui Băsescu, lista candidaţiilor MP la alegerile locale din 2016 va fi definitivată pe 16 ianuarie, la Consiliul Naţional, precizând că până în momentul de faţă partidul are candidaţi atât pentru municipiile capitale de judeţ, cât şi pentru celelalte municipii.

Potrivit unor reprezentanţi ai MP, Consiliul nu ar lua în discuţie sâmbătă candidatura pentru Capitală. Până în acest moment, candidaţii care au anunţat oficial că au intrat în cursa pentru primăria Bucureşti sunt Cristian Buşoi (PNL)  şi Adrian Thiess.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.