Liderul Mișcării Populare Giurgiu, exclus din partid

Share:

Preşedintele Mişcării Populare Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, cel care a anunţat într-o conferinţă de presă că îşi caută iubită, a fost exclus, joi, din partid.

Liderul organizaţiei municipale Giurgiu a MP, Marius Crăcea, a aflat că este exclus din partid chiar în timp ce se afla, prin telefon, la o televiziune, unde explica de ce a anunţat într-o conferinţă de presă că îşi caută iubită, potrivit hotnews.ro.

În timp ce răspundea întrebărilor jurnaliştilor, prin telefon a intervenit şi preşedintele judeţean al MP Giurgiu, care a anunţat că liderul de la municipiu a fost exclus din partid din cauza declaraţiilor din conferinţa de presă. „Mi-e teamă să nu-l contacteze Alina Gorghiu. Asta ca un spirit de glumă. Lăsând gluma, vreau să-l anunţ pe domnul Cracea, că începând de joi este exclus din partid”, a declarat liderul filialei judeţene.

Mircea Crăcea a anunţat public, în urmă cu câteva zile, că este în căutarea unei iubite, deoarece trebuie să se pregatească pentru situaţia în care devine candidat, iar oamenii nu sunt „făcuţi să fie singuri”. „Anuntul meu pe scurt: Politician giurgiuvean, caut iubita. Alegerile locale se apropie si chiar daca nu sunt prima optiune a partidului trebuie sa fiu pregatit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt facuti sa fie singuri, iar femeia spune multe despre barbatul ei. Sper cu ajutorul presei sa devin candidatul ideal pentru primaria Giurgiu. As spune ca viitoarea iubita ar fi ideal sa lucreze in sistemul de justitie, dar aceasta conditie ar fi prea restrictive. Criteriile ar fi sa fie atrgatoare si inteligenta”, a declarat Marius Crăcea.

Marius Bogdan Crăcea s-a descris ca fiind un bărbat tânăr, în vârstă de 38 de ani, născut în zodia Berbec, 1,80 m înălțime, ochi căprui, fără vicii și celibatar. Aspirantele pot fi blonde, brunete, șatene sau roșcate și nu trebuie să locuiască neapărat în Giurgiu. Politicianul nu e prețențios  şi chiar se bazează în previziunile horoscopului pentru anul 2016, care îl asigură ca va avea succes în carieră și căsătorie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.