Loteria Bonurilor Fiscale: Bonurile câștigătoare din 17 ianuarie!

0

O nouă rundă a Loteriei bonurilor fiscale a avut loc duminică, aceasta fiind prima extragere pe anul acesta.  În cursă au fost incluse bonurile emise între 1–31 decembrie 2015. 

Bonurile în valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015 sunt câştigătoare la prima exragere din acest an a Loteriei Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF, relatează Romaniatv.net.

Prima etapă de selecţie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna decembrie a avut loc duminică şi a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administ rare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, la sediile ANAF.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei și vor fi acordate maxim 100 de premii. În cazul în care numărul bonurilor câștigătoare trece de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

 Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor, al Loteriei Române, dar și pe site-ul ANAF.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.