Gigi Becali, adus cu mandat la DNA

0

Gigi Becali va fi adus cu mandat în procesul milionarului Puiu Popoviciu, la termenul din 15 februarie, în calitate de martor. Potrivit DNA, prejudiciul în acest caz depăşeşte 335 de milioane de lei.

Puiu Popoviciu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi continuată, precum şi dare de mită. La termenul de astăzi, procurorul DNA a cerut reaudierea martorului Gigi Becali, cel care a făcut denunţ, în 2009, în acest caz. În iulie 2014, Gigi Becali a refuzat să depună mărturie şi a refuzat să jure pe Biblia din instanţă, pe motiv că nu ar fi ortodoxă. Din acest motiv, procurorul DNA a solicitat reaudierea lui Gigi Becali, care nu ar fi dat o declaraţie completă.

Astfel, judecătorul Corneliu Bogdan Ion Tudoran a decis citarea lui Gigi Becali, la termenul din 15 februarie, cu mandat de aducere. El i-a precizat grefierei, să fie pregătită cu „Biblie cu atestat de la Patriarhie, cruce tot cu atestat”.

„Să vină cu mandatul şi mă duc. Nu m-au mai chemat, că mă duceam, dar aştept mandatul acum”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Confom legii, magistraţii apelează la aducerea cu mandat după neprezentarea la trei citaţii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.