O elevă de la un liceu din Bacău a vrut să se sinucidă

O elevă de 16 ani de la un liceu din Bacău a ajuns cu ambulanţa la spital, miercuri, după ce ar fi înghiţit în toaleta şcolii otravă pentru şoareci. Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău a declanşat o anchetă.

O adolescentă de 16 ani, elevă în clasa a X-a la Liceul „Henri Coandă”, a fost transportată la spital cu ambulanţa chemată de un profesor, după ce i s-a făcut rău în timpul unei ore de curs, informează Mediafax.

În pauza de dinaintea orei respective, adolescenta ar fi înghiţit raticid – o otravă folosită împotriva şoarecilor – în toaleta şcolii, cu intenţia de a se sinucide.

„Din primele informaţii oferite de conducerea liceului, am aflat că eleva ar fi înghiţit acea substanţă în urma unei discuţii cu mama sa, care i-ar fi luat telefonul mobil. Probabil, acesta a fost un mod al adolescentei de a riposta şi a atrage atenţia familiei la problemele sale. Inspectorul de management va efectua o anchetă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat şi ce măsuri se impun”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al ISJ Bacău, Doina Marinov.

Eleva a fost dezintoxicată de cadrele medicale şi se află în continuare internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde este monitorizată pentru a se vedea evoluţia stării de sănătate.

Totodată, adolescenta este consiliată psihologic de un specialist al unităţii medicale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.