Nasty Vlădoiu, vizat într-un dosar de evaziune fiscală

0

Polițiștii Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, pun în aplicare vineri trei mandate de percheziție în Capitală și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile se desfășoară la domiciliul avocatului Nasty Marian Vlădoiu, președintele Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România, și la biroul acestuia de la Camera de Comerț și Industrie a României.

Acesta este suspectat că, în perioada 2011-2014, a omis în actele contabile să declare sumele reale pe care le câştiga, declarând venituri mult mai mici.

„Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că o persoană, în perioada 2011 — 2014, a omis, în parte, evidențierea în actele contabile a veniturilor realizate din exercitarea activității de avocat și, totodată, a declarat organelor fiscale realizarea unor venituri mult mai mici decât în realitate”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Persoana vizată urmează să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. „Prejudiciul adus bugetului de stat este estimat, până în prezent, la suma de 144.000 de lei”, se arată în comunicat.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă, scrie Agerpres.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.