Un jurnalist a intrat cu mașina în gardul Palatului Victoria!

Share:

Un șofer a intrat intenţionat cu mașina, vineri, în arbuștii din fața Palatului Victoria. Premierul Dacian Cioloş nu se afla în sediul Guvernului la momentul incidentului.

Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina în gardul Guvernului. Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi au ajuns la faţa locului.

Potrivit România TV, şoferul implicat ar fi un jurnalist de la Realitatea TV şi acesta voia să atragă atenția la pericolul terorismului.

Bărbatul a fost condus pentru verificări la sediul Secției 1 de Poliție și urmează să i se recolteze probe biologice.

Şi acum doi ani, un angajat al Televiziunii Române, Adrian Sobaru, a intrat anul trecut cu maşina în gardul Guvernului. Acesta a fost condamnat în august 2015 la opt luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare.

Magistraţii l-au condamnat pentru „tentativă de distrugere” şi pentru „tulburarea liniştii publice”. Sobaru este supravegheat timp de doi ani, iar dacă în acest interval va comite alte fapte penale, riscă să ajungă după gratii pentru a executa şi această pedeapsă.

Instanţa a mai dispus ca Adrian Sobaru să facă 60 de zile de muncă în folosul comunităţii şi să urmeze un program de reintegrare socială.

Adrian Sobaru, tehnician la TVR, a intrat prima dată în atenţia publică în 2010, după ce s-a aruncat în sala de plen dintr-o lojă a Camerei Deputaţilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.