Gerul face noi victime. Patru români au murit!

0

Tragedii în lanţ din cauza gerului. Numai în ultimele ore, patru oameni au murit îngheţaţi. Este vorba despre trei bărbaţi şi o femeie.

Trupurile fara viata a doua persoane au fost gasite pe raza judetului Prahova, in curtile unor case. Femeia care a pierit domicilia in Ceptura, in timp ce barbatul locuia in Lipanesti. In fiecare dintre cazuri au fost chemati medicii de la ambulanta, insa, din pacate, victimele nu au putut fi readuse la viata, relatează Romaniatv.net.

Şi în Botoşani, un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit decedat în propria casă, fiind, se pare, mort de frig. Bătrânul locuia singur într-o casă din centrul localității Manoleşti Vale din judeţul Botoşani.

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil moartea a survenit pe fondul unui şoc hipotermic, camera în care acesta locuia nefiind încălzită în acel moment. Poliţiştii nu au descoperit urme de violenţe pe corpul bătrânului, astfel încât nu au suspiciuni cu privire la moartea sa.

Al patrulea deces din cauza gerului s-a înregistrat la Constanţa. Un barbat a fost gasit mort in zona Pescarie din Constanta.

Un trecator a facut o sesizare la numarul de urgenta 112. Medicii sositi la fata locului nu i-au putut salva viata barbatului, care a murit din cauza frigului. Se pare ca acesta ar fi fost un om al strazii.

Bilanţul acestor zile cu temperaturi extreme a ajuns deja la 6 morţi.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.