Ghimpu vede Kremlinul implicat în protestele din Moldova

0

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu afirmă în cadrul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că puterea de la Kremlin ar vrea să dea o lovitură de stat în Republica Moldova, de aceea, Igor Dodon și Renato Usatîi au început colaborarea cu liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, informează UNIMEDIA.

Liberalul susține că duminică vor fi noi proteste, drept dovadă ește și solicitarea organizatorilor protestelor de a le fi acordat timp de antenă la televiziunea publică.

„Troica” a primit comandă să cheme duminică toată lumea în PMAN, o dovadă în plus este și ocuparea de ieri a televiziunii publice, cu forța, pentru a chema și de la această televiziune lumea în piață”, menționează Ghimpu în mesaj. „Problema este că astăzi lucrurile se complică ca nici odată de la independență încoace, puterea de la Kremlin a înțeles, că acum e momentul să dea lovitura, de aceea i-a și unit pe cei trei și „Troica” astăzi lucrează deja deschis”, mai spune Mihai Ghimpu.

„Nu mă interesează mandsatul de deputat, credeţi-mă, ci mă interesează libertatea şi unitatea noastră, care poate avea loc dacă noi de distanţăm politic de cei care ne-au luat-o, adică, de Rusia.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.