Un elicopter s-a prăbușit în Kazahstan. Cinci persoane au murit!

0

Un elicopter s-a prăbuşit în sudul Kazahstanului, bilanţul fiind de cinci morţi. Între decedaţi se află şi un bebeluş, care era transportat la spital pe calea aerului, din cauza unei urgenţe.

Toate cele cinci persoane aflate în elicopter şi-au pierdut viaţa, acestea fiind pilotul aparatului, doi medici, o fetiţă născută în 2015 şi mama acesteia. Aproximativ 500 de salvatori au fost trimişi miercuri seara pentru a recupera victimele de la locul accidentului, însă misiunea acestora a fost îngreunată de zăpada mare, vântul puternic şi vizibilitatea redusă, relatează Romaniatv.net.

Elicopterul MD 600 a decolat miercuri după-amiază din micul oraş Usharal, aflat în regiunea Almaty (sud), pentru a transporta un bebeluş bolnav la spitalul din Taldykorgan, unul dintre cele mai mari orașe din regiune. Potrivit mass-media din Kazahstan, fetița, în vârstă de doar două luni, era bolnavă de leucemie. Controlorii de trafic aerian au pierdut însă contactul cu aeronava, cu 15 minute înainte de aterizare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.