Anunț-bombă al lui Duckadam

0

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a lansat o varianta-şoc, conform căreia stadionul din Bulevardul Ghencea ar urmă să fie demolat.

„Am auzit un zvon cum că arena s-ar dărâma. Luaţi această informaţie ca pe un zvon, pe care eu l-am auzit. Însă aş vrea să ştiu cine o să facă stadionul şi pentru ce echipă? Nu e vorba de renovarea stadionului pentru Campionatul European din 2020, ci ar fi vorba direct de dărîmarea acestui stadion”, a dezvăluit Helmuth Duckadam, pentru fanatik.ro.

Duckadam susţine că oamenii şefii Clubului Sportiv al Armatei evită să ofere un răspuns clar cu privire la posibilitatea ca Steaua să revină în Ghencea. „Nu ai cu cine să vorbeşti de la Armată. A fost o speranţă, o discuţie direct cu domnul ministru al Apărării, dar nici acolo nu ajungi aşa de uşor. Cu domnul Boroi ce să discuţi? Dânsul dă din umeri, deoarece şi el este conştient că nu este omul care decide. Trebuie ajuns mult mai sus, dar acolo nu prea se poate.

Mie îmi lasă impresia că nu se doreşte ca Steaua să revină în Ghencea. Din punctul meu de vedere este foarte simplu să spui, da sau nu! Ce tot ne întindem atât? E păcat de acel stadion, deorece dintr-o ambiţie nimeni nu joacă pe el”, a mai spus Duckadam.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.