Alessandro Safina promite un concert fabulos la Sala Palatului

0

Tenorul Alessandro Safina a declarat miercuri, pentru Agerpres, că se consideră norocos pentru că în cariera sa are parte de multe complimente de la admiratori, iar munca lui îl face să se simtă viu.

Safina a venit la București, unde a avut mai multe întâlniri cu presa, pentru a promova concertul pe care îl va susține pe 14 aprilie la Sala Palatului.

„Mâine trebuie să merg în Azerbaidjan, apoi în Rusia și apoi mă voi întoarce aici. Pentru mine este o perioadă foarte ocupată, dar este în regulă, mă face să mă simt viu”, a mărturisit el.

Safina a spus că se consideră norocos pentru că are fani care călătoresc ca să îi vadă spectacolele.”Sunt norocos, în cariera mea am avut parte de multe complimente. Oamenii vin după mine la concerte”, a spus el.

El a povestit, la întâlnirea cu presa, că persoana din familie care l-a încurajat cel mai mult a fost bunica sa. „Cânta tot timpul. Și tata cânta. Nu profesionist, dar cântau”, a spus el.

Artistul a vorbit și despre stilul pe care îl abordează, numit „opera pop”, dar și despre ce îi place și ce nu îi place din cele două lumi muzicale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.