Directorul unui școli din Sibiu a lovit trei mașini parcate!

0

Directorul Şcolii Generale „Octavian Goga” din Răşinari, judeţul Sibiu, este cercetat după ce ar fi băut şi ar fi lovit cu maşina trei autoturisme, la o oră la care trebuia să fie la şcoală. Inspectoratul Şcolar Judeţean va trimite, joi, o echipă pentru a face verificări.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat că bărbatul a lovit cu maşina, luni, trei autoturisme parcate. „Acesta avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a spus Elena Welter, potrivit Mediafax.
Bărbatul este cercetat penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. La rândul său, inspectorul şcolar general al ISJ Sibiu, Ştefan Firu, a declarat că joi dimineaţa o comisie disciplinară va merge la Şcoala Generală “Octavian Goga” din Răşinari, pentru a face o anchetă pe numele directorului şcolii, C.V.

Conform lui Firu, directorul ar fi declarat că accidentul a avut loc pentru că maşinii pe care o conducea i s-a stricat ambreiajul. Acest aspect nu poate fi verificat de ISJ, a adăugat Ştefan Firu, însă directorul va fi tras la răspundere pentru că la ora la care s-a produs accidentul trebuia să fie la şcoală.

„Joi dimineaţa, inspectoarea de management şi inspectoarea de zonă vor fi la Răşinari, îi vor cere o notă explicativă. Eu nu pot să cer o notă explicativă dacă i s-a stricat sau nu ambreiajul, cum mi-a spus domnul director, dar pot să îi cer notă explicativă de ce la ora aia nu era la şcoală”, a declarat inspectorul general şcolar.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.