Liberalii și-au desemnat candidatul la Primăria Sibiu

0

Directorul Direcţiei de Cultură din Sibiu, Răzvan Pop, în vârstă de 35 de ani, a fost desemnat candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Sibiu, declarând că acest oraş reprezintă pentru el „mai mult decât orice pe lumea aceasta”.

Copreşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat, joi seara, că PNL Sibiu a decis, în unanimitate, ca Răzvan Pop, directorul Direcţiei de Cultură Sibiu, să fie candidatul pentru funcţia de primar la oraşului, potrivit Mediafax.

„Pentru a avea o administraţie locală eficientă ai nevoie de oameni profesionişti, oameni integri şi care să slujească interesul public. Electoral ne dorim o performanţă care să provoace, care să ducă proiectele PNL direct spre sibieni. Răzvan Pop este un om în care ne punem multă încredere politică, umană şi electorală, un om care poate să se adreseze direct, tranşant tinerilor din municipiul Sibiu, un om care poate să construiască şi să ofere în dezbatere şi spre realizare proiecte pentru municipiul Sibiu. Decizia ca el să reprezinte PNL la aceste alegeri a fost luată în unanimitate„, a declarat Turcan.

Răzvan Pop a declarat, la rândul său, că decizia de a candida a fost una la care s-a gândit foarte mult.

A fost o decizie pe care am gândit-o foarte serios şi nu a fost o decizie luată în pripă. M-am gândit foarte mult şi, în cele din urmă, am acceptat pentru că Sibiul nu se refuză. Ştiţi cu toţii şi cunoaşteţi dragostea mea pentru Sibiu şi faptul că acest oraş reprezintă pentru mine mai mult decât orice pe lumea aceasta. Tocmai de aceea am decis şi am ales să candidez şi să reprezint PNL în cursa pentru Primăria municipiului Sibiu„, a declarat Răzvan Pop.

Întrebat ce şanse are să devină primar la Sibiu într-o cursă în care s-a înscris candidatul Forumului Democrat al Germanilor din România, Astrid Fodor, actual primar interimar, Pop a spus că are „o şansă foarte bună”, pentru că este un nou tip de candidat.

Pentru că este director al Direcţiei de Cultură Sibiu şi acest lucru nu îi permite să candideze, Răzvan Pop a spus că îşi va înainta demisia „cât de curând”.Răzvan Pop are 35 de ani şi este necăsătorit.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.