Scandal cu săbii la o casă de pariuri din Buzău

0

Scandal cu săbii la o casă de pariuri din Buzău. Doi bărbaţi înarmaţi au atacat paznicii, dar şi mai mulţi clienţi aflaţi în local. Oamenii s-au apărat cu scaunele şi cu spray-uri lacrimogene. După ce au provocat un adevărat dezastru, cei doi tineri de etnie romă au fugit.

Întreaga scenă s-a petrecut într-un local de pariuri de la marginea oraşului Buzău. Doi tineri de etnie romă, înarmaţi cu săbii, au intrat în local şi au provocat un adevărat haos, potrivit România TV.

Atacatorii au scos săbiile şi au început să lovească în jur şi să ameninţe. Potrivit paznicilor, cei doi ţigani erau nemulţumiţi că în sala de pariuri se află şi agenţii de pază care urmau să supravegheze încasările. Oamenii s-au apărat cu scaune şi cu spray-uri lacrimogene.

Două persoane au venit direct la mine şi mi-au spus nu avem ce le face. Au fugit la maşină, au scos o sabie de un metru, un metru şi jumătate, şi au ameninţat că ne taie. Am folosit spray-ul din dotare, cu un scaun ne-am protejat să nu dea cu sabia în noi. După toate astea, s-au urcat în maşină şi au fugit„, a declarat un agent de pază.

Agresorii sunt căutaţi de poliţie. Scenele ar fi fost surprinse de camerele de supraveghere din local, iar oamenii legii încearcă să-i identifice pe cei doi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.