Interlopul care a bătut o salvamontistă, arestat preventiv

0

Constantin Palestrică, recidivistul care a bătut o tânără salvamontistă din stațiunea Straja, în timp ce victima se afla la o petrecere într-un local din zonă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit România TV. Acesta este acuzat de lovire și alte violențe. Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Petroșani.

Magistraţii de la Judecătoria Petroşani au respins cererea formulată de Constantin Sorin Palesică, prin apărătorul său, de a fi cercetat în stare de arest la domiciliu sau sub control judiciar, se arată în hotărârea publicată pe portalul instanțelor de judecată. Decizia luată de judecători poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Agresorul va fi trimis în arestul poliției din Târgu Jiu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani l-au audiat, luni, pe Sorin Constantin Palesică, bărbatul care a bătut-o pe salvamontista din stațiunea Straja. Agresorul a fost dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Petroșani, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia pentru trei infracţiuni de lovire şi alte violenţe.

Bărbatul le-a spus jurnaliştilor, luni, că nu ştie ce s-a întâmplat în localul din staţiunea Straja pentru că era beat. De asemenea, a precizat el, şi victima ar fi fost sub influenţa alcoolului.

„Ne ştim personal şi nu am avut nimic niciodată cu nimeni. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Eram foarte beat şi ea era. Recunosc că eram băut, am petrecut”, a declarat Sorin Constantin Palesică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.