Robert Negoiță, contestat dur de filialele PSD de sector!

0

Preşedintele PSD Bucureşti, Robert Negoiţă, este contestat tot mai vehement de organizaţiile de la sectoare. Liderul PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea, subliniază că este un personaj toxic pentru PSD.

 ”Controversatul Robert Negoiţă nu mai este acceptat de noi, de majoritatea organizaţiilor de la sectoare. Motivele sunt multiple, iar ele s-au acumulat în ultimele 4 luni de zile. Începând de la jocul mârşav pe care a încercat să îl facă atunci când a luat decizia să-l contracandideze pe domnul Liviu Dragnea la şefia PSD şi culminând cu valul de ameninţări voalate la adresa unor colegi de ai noştri, cum că ar deţine anumite înregistrări audio-video, dovedind astfel faptul că este un personaj toxic pentru PSD”, a precizat Cristian Rizea, într-un comunicat de presă.

Liderul PSD Sector 5, deputatul Cristian Rizea, a precizat, că a discutat cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în urma scandalului din PSD Bucureşti şi s-a decis anularea mitingului împotriva ”controversatului” Robert Negoiţă, însă cere arbitraj din partea Comitetului Executiv al PSD.

Iniţial, Organizația PSD Sector 5 anunţa un protest luni, începând cu orele 10.00, în fața Primăriei Sectorului 3, împotriva președintelui PSD București, domnul Robert Negoiță. Potrivit comunicatului de presa, la actiune vor participa si PSD-isti din alte organizatii din Capitala. Social-democratii care il critica pe Negoita spun ca acesta „sabotează pregătirea campaniei electorale, dorind să predea partidul unor grupuri de interese nelegitime”.

Deputatul Rizea a explicat că a avut o discuţie cu Liviu Dragnea, iar disputa din interiorul PSD Bucureşti va fi tranşată în cadrul Comitetului Executiv. ”În acest moment, în urma discuţiilor pe care le-am avut cu Preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea, am luat decizia împreună cu colegii mei de a suspenda mititngul programat luni, ora 10:00, în faţa Primăriei Sectorului 3. Am încredere în Preşedintele PSD, domnul Liviu Dragnea şi în colegii mei din Comitetul Executiv Naţional că vor analiza, cu multă înţelepciune, situaţia conflictuală din interiorul PSD Bucureşti”, a mai precizat Rizea.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.